Velkommen til nerdekroken!
Er du klar for å lage søtsaker som imponerer fletta av folk?
Dette er stedet for å løse kakemysterier! Lær triksene som proffene bruker for å gi kakene et ekstra løft – uten at det ser ut som tredje verdenskrig på kjøkkenet. Du trenger bare tre ting:
Basiskunnskap, metodisk jobbing og enkel eleganse. Nå skal vi gi kakene dine en ekstra piff!
Myteknusing
Din indre stjernekonditor skal ut og fly! Vi skal gå i dybden av kreasjonene dine og finpusse og snekre det til. Du lager kaker og makroner, jeg stiller med coaching, heirarop, nøye utprøvde oppskrifter og konditortriks!
Kvalitet foran kvantitet:
Du trenger ikke et oppslagsverk med 487 forskjellige oppskrifter for å bli god på søtsaker, du trenger en grunnleggende verktøykasse. Verktøykassa lærer deg hvordan råvarer oppfører seg sammen, hvilken rekkefølge du skal blande i, hvilke temperaturer du må respektere. Universelle retningslinjer som går igjen i hele konditorfaget!
På den måten kan du lage hver eneste oppskrift du kommer over, uten å tvile.
Saktebaking:
I mitt hjørne av internett er det viktigere å være nøye, framfor å kverne på.
Ta seg tid til å la sansene bli stimulert. Aldri tidsestimat på oppskriftene. Pynte mindre. Komponere kaker som ser avanserte ut, men egentlig er enkle. Oppskrifter med oppdeling, så du kan lage mesterverkene dine over flere dager.
Nøyaktighet:
Gram foran desiliter og stykk! Konkrete temperaturer foran «passe tykk» og «passe avkjølt»! Å være konditor er litt som å være kjemiker; temperatur og mengde må respekteres med den største nøyaktighet, og du blir belønnet med fantastiske resultater.
Har du et kakebord å vinne? En fest du vil briljere på? Gjester å imponere?
Jeg har fiksa det for deg! Ta en titt i nettbutikken for din neste vinneroppskrift.
Hva passer for deg?
Makronmasterclass? Trøffelverksted? Dessertkurs som teambuilding?
Du kan leie meg inn som lærer! Send meg en mail [mail-link], så tar vi en prat.
Les merTrenger du en dessertkonsulent til bryllupet? Noen som kan gi kaféen din en makeover? Hva om restauranten din kunne hatt desserter som følger sesonghjulet og ikke kosta deg en kalori å lage?
Planlegg verdens beste dessert med meg!Send meg en mail [mail-link], så finner vi ut av det!
Les merVil du ha en smaking med ting folk faktisk liker å smake på?
Ikke alle liker surøl. Book en sjokoladesmaking med meg! [mail-link]
Les merSånn funker det
Steg 1
Kjøp oppskrift eller kurs
Steg 2
Les og lær
Steg 3
Lag produktet, og sol deg i hyllesten fra gjestene💅
«Tusen takk for oppskrifter, tips og triks! Anbefaler virkelig kursene! 9 av 9 testsmakere av første kake bakt med dine triks var begeistret, og flere lurte på hvilket kurs jeg hadde vært på 😉🙌»